Finn Akkurat Den Rette Bilen Med Dette Rådet

Noen mennesker vet ikke når de skal stole på et forhandler eller når de blir lurt. Det er ikke lett å fortelle, og selgerne ikke bare ut av seg selv. Du må vite hva du gjør, og du må være forberedt. Vurder nyttige tips du er i ferd med å lese for å gjøre deg bedre forberedt på neste gang.

Aldri kjøp bil ved ditt første kjøp til utstillingslokalet. Hver bilforhandler vil prøve å få deg til å gå ut med et nytt sett med nøkler i hånden. Selv om dette kan være fristende, forstå at dette er et stort kjøp. Ta deg tid til å shoppe og sørg for at avtalen du blir tilbudt er den beste for deg.

Ikke gjør feilen ved å tro at du må betale full pris for en bruktbil. Det skal alltid være rom for forhandlinger. hvis en bil har vært på markedet en stund uten kjøpere, vil det gjøre selgeren mer sannsynlig å akseptere et tilbud på mindre enn de ber om.

Når du kjøper en bruktbil, er det en fin måte å fortelle om bilen har vært i en ulykke å se inn i dørkarmene. Vanligvis når en bil blir malt på nytt, vil du merke over spray i dette området. Dette er ikke bevis på at en bil var i en ulykke, men den vil fortelle deg at den ble malt på nytt.

Hvis du er på utkikk etter en bruktbil, er det en fin måte å fortelle om speedometeret er riktig å se på bensin- og bremsepedalene. Hvis noen sier at bilen har 30 000 mil på seg, og bremsen og bensinpedalene er slitte, er det en god indikasjon på at kilometertelleren ble skrudd tilbake.

Før du signerer en kontrakt, må du ta deg tid til å lese hver linje, inkludert små bokstaver. Hvis det er noe oppført som du ikke forstår, må du ikke signere før du får et svar du forstår. Ubehagelige selgere kan bruke en kontrakt for å sette inn mange avgifter som ikke ble diskutert.

Undersøk verdien av innbyttet ditt. Ikke bare trenger du å undersøke den beste prisen for den nye bilen du vil kjøpe, men du må også vite hvor mye innbyttet ditt er verdt. Gjør leksene dine og finn ut verdiene for detaljhandel og engros. Målet er å få detaljverdien fra forhandleren.

Vurder å selge bilen privat, i stedet for å bytte den inn til den nye bilen du ønsker. Du vil nesten alltid få mer for bilen din gjennom et privat salg enn du ville gjort ved å bytte inn. Selv om forhandleren får det til å høres ut som om de gir deg en god bytte i verdi, vil de sannsynligvis øke prisen et annet sted for å gjøre opp for forskjellen.

Det er en fantastisk ting å vite hva du gjør når du skal kjøpe en bil hos en forhandler. Nå som du vet mer om hva du skal se etter og gjøre, vil du være mye bedre forberedt neste gang. Sett alt du har lært sammen, og sørg for at du er et skritt foran neste gang.