Råd Du Trenger Før Du Kjøper Det Nye Kjøretøyet

De fleste elsker nye biler, men mange hater utsiktene til å måtte handle etter en. Gitt de betydelige utgiftene som er involvert, krever forberedelser til kjøp av bil en god del undersøkelser i forkant av handleturen. Artikkelen som følger nedenfor inneholder fantastisk veiledning for alle som ønsker å kjøpe et kjøretøy.

Ikke glem å se på kostnadene for deler til et kjøretøy før du kjøper det. Noen biler, spesielt import, koster betydelig mer å vedlikeholde enn andre. Undersøk kostnaden for deler som slites ofte, for eksempel dekk, bremser og vindusviskerblad. Undersøk også kostnadene for generatorer, tennplugger og andre motorkomponenter.

Gå inn i forhandleren med en bunnlinjepris i tankene. Selgeren kan prøve å fokusere på de månedlige betalingene eller finansieringsvilkårene, men målet ditt bør være å få prisen du vil ha på bilen du ønsker. Du kan alltid forhandle finansieringsbetingelsene senere, eller til og med finansiere med din egen bank utenfor forhandleren.

Sjekk BBB-karakteren til dine lokale bilforhandlere før du besøker dem. Som du sannsynligvis allerede vet, kan bilforhandlere være mindre enn ærlige. Spar deg selv for mye stress og utgifter ved å undersøke hvordan andre føler om bilforhandleren. Tiden det tar er ingenting sammenlignet med tiden du kan kaste bort hos en sheisty-forhandler.

Ikke overlat innbyttenøklene til selgeren før avtalen er ferdig. Noen påtrengende selgere vil henge på dem i et forsøk på å presse deg til å høre dem ut, selv etter at du har avslått en avtale. Oppbevar nøklene i din besittelse og overlever dem bare når avtalen er fullført.

Vær fast i hvilke statister du vil ha. Nesten alle selgere vil i det minste forsøke å «selge» deg i et forsøk på å få et større salg. Ikke la dem presse deg inn i neste modell eller funksjoner du ikke trenger. Hvis de hevder ikke å ha den modellen du leter etter på lager, bare den “bedre”, spør om de kan finne en hos en annen forhandler.

Arbeid med kredittpoengene dine før du kjøper en bil. En dårlig kredittpoeng betyr høyere rentegebyrer. Det vil resultere i en høyere månedlig bilregning. Og i noen tilfeller vil det føre til høyere premier for bilforsikring. Få kreditten din i orden slik at du ikke blir låst til høye avgifter i løpet av billånets levetid.

Ikke overlate nøklene til handelen din før avtalen er signert. Hvis de har bilen din som «gissel», kan de bruke den til å presse deg til å kjøpe den nye bilen. Vent til avtalen er ferdig for å sikre at du holder kontrollen over situasjonen hele tiden under transaksjonen.

Oppgaven med å handle biler kan være skremmende, skummel og selvfølgelig ganske dyr. For å få mest mulig ut av opplevelsen lønner det seg å gjennomføre tilstrekkelig aktsomhet før du drar til forhandleren. Forhåpentligvis har informasjonen og veiledningen ovenfor gitt deg den tilliten du trenger for å få ballen til å rulle.