Råd Om Bilkjøp For Nye Eller Brukte Biler

Vil du ha en skinnende, ny bil i oppkjørselen din? Er du bekymret for hvor vanskelig det er å kjøpe en? Vi skrev denne artikkelen med tanke på deg, og rådene her vil gjøre å kjøpe din neste bil til en prosess som du ikke bare liker, men gir deg en fantastisk bil til en bra pris.

En forhandler er ikke det eneste stedet å kjøpe en bil. Du kan ofte finne noe som kan sammenlignes med en uavhengig selger eller et kjøpesenter, en lokal forhandler. Så før du drar ut til mye, kan du hente ut noen rubrikkannonser, lese om Craigslist og sjekke andre steder for å se om du kan finne en god avtale.

Bruk bare anmeldelser på internett som en generell guide. Mange mennesker når de har problemer med en bil vil legge ut negative anmeldelser på internett. Så se på alle anmeldelser for vanlige problemer i motsetning til en generell rangering. Hvis det er et problem med en hovedkomponent, må du sannsynligvis finne et annet kjøretøy.

Rengjør alle personlige gjenstander fra bilen din før du handler. Hvis du gjør dette, vil du spare deg mye tid på forhandleren. Dette vil også sikre at du ikke etterlater viktige dokumenter som forsikringspapirer. Ingenting er verre enn å komme hjem og innse at du la igjen noe i bilen du nettopp handlet i.

Lag et budsjett før du drar ut og ser på en bil. Du må ha en god ide om hvor mye bil du har råd til. Gi en viss sum penger til bilbetalinger hver måned. Det kan være lurt å handle på lån før du ser på biler.

Å handle med en elsket er en god idé. De kan hjelpe deg med å forhindre feil som følelsesmessige beslutninger. Be dem komme med deg gjennom hele testkjøringen for å påpeke problemer.

Hvis du prøver å bestemme innbytteverdien for din nåværende bil, må du ta den til noen få forhandlere. Ved å gå til noen forskjellige forhandlere, vil du kunne få et grovt estimat av hvor mye bilen din faktisk er verdt. Dette vil tillate deg å avvise tilbud med lave baller som noen kan gi til bilen din.

Sjekk ut flere forhandlere for bilen du ønsker. Når du har valgt hvilket merke og modell du vil, ikke bare hold deg til det nærmeste partiet. Hvis det er flere forhandlere av det merket, sjekk dem alle ut. Ikke glem å sjekke ut brukte partier også, de tilbyr ofte gode kupp på biler som vil kjøre i lang tid fremover.

Ikke la selgeren vite at du handler inn før du har en fast salgspris i hånden. Noen forhandlere vil blåse opp prisen hvis de tror du handler i en bil, slik at de kan tilby deg mye for handelen, altså balansert av den nye prisen de gir på bilen de selger.

Det er vel ikke så vanskelig å kjøpe bil nå? Du trengte bare de rette rådene for å gjøre deg til en trygg kjøper. Ta all denne kunnskapen og bruk den i kjøpeeventyret ditt, og del den med kjære for å sikre at de også har best mulig bilopplevelse.